Download: Herkes için DCOM

Bu yayını dinleyerek DCOM un OPC iletişimine getirdiği yan etkileri, ve bunları kolayca bertaraf etmenin yollarını öğrenebilirsiniz.

MatrikonOPC 'nin “Herkes için DCOM” web yayını özellikle yoğun çalışan kişiler için yaratılmış olup en az teknik terimle konuyu basit ve düzgün bir şekilde anlatacak şekilde düzenlenmiştir.

“Herkes için DCOM” temel bilgilerden başlayarak OPC Client ve OPC Server iletişiminin Microsoft Windows DCOM ve Güvenlik üzerine kurulu olduğunu ve hangi temel sıkıntı ve limitleri kapsadığını ve bunların nasıl aşılabileceğini anlatmaktadır.

Web yayını ile ikinci olarak OPC İletişimini DCOM limitlerinin dışına çıkartıp standart OPC ile güvenli ve kesintisiz hale getirebilmenin yolları anlatılacaktır. Sağlanan güvenli ve kesintisiz iletişim hangi markaya ait OPC Server veya OPC Client kullanıldığından bağımsız olmaktadır.

İster tecrübeli bir OPC kullanıcısı, isterseniz de yeni başlayan biri olun, MatrikonOPC’nin "Herkes için DCOM " web yayını serisi ile doğru oranda karışmış teori ve pratik bilgileri kapsayarak OPC den kontrol ve veri iletişiminiz için en fazla nasıl yararlanabileceğinizi öğrenebilirsiniz.

Ana başlıklar:

  • OPC’nin iletişim vizyonu
  • DCOM a genel bakış, COM, OLE gibi kavramlar ve DCOM ile bağlantıları
  • OPC iletişimindeki genel DCOM konuları
  • DCOM güçlüklerini standart tabanlı teknoloji ile nası

**Connectivity issues? Matrikon OPC workshops can help!** More info

Get Free Access to this and Hundreds of other Downloads

*First Name  
*Last Name  
*Email  
 

New in our website?

Already registered?